5 gedachten over “Yumi is zwanger

 1. Hallo
  Ik zag dat jullie 1/1 2015 een nestje verwachten.
  Wij zijn nl op zoek naar een shiba pup.Een teef je.
  Is er dan nog 1beschikbaar?
  Gr petra

 2. Hallo,
  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de 2 jonge hondjes,wat een mooi begin van 2015 zo op de uitgerekende tijd.
  Ik ben de moeder van Jacqueline van Laake uit Wijchen en heb afgelopen nacht via Jacqueline intens met jullie meegeleefd.Vanmiddag heb ik ook al 2 foto’s gekregen,heel erg mooi om te zien.Maar….Reigan is ook een scheetje hoor,behalve toen hij een keer het gebakje van Olaf van de salontafel had gepakt,maar daar heb ik wel om moeten lachen.
  Ik wens jullie héél veel succes met de uitbreiding van jullie gezin.
  Hartelijke groetjes Evi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.