Een erg lange dag.

Vanmorgen zou bij ons de wekker al om drie uur gaan, maar toen waren we er al uit en waren al bijna bezig aan de lange reis naar huis toe.

Vannacht hadden we alleen heel de tijd een zeurend hondje en nu eens niet Rontu maar Keiko was aan de gang.
Wij hadden namelijk gisteren avond de auto al geladen en ook het huisje van Keiko en Rontu was al in de auto gezet, zodat we vanmorgen niemand van de groep wakker hoefde te maken.
En wat bleek Keiko miste haar huisje en liep dus tot dat ik het echt beu was te zeuren, want ze wist niet waar ze moest gaan slapen.
Rontu had haar plekje gevonden op een stoel en voor Keiko had ik ook een stoel vrij gemaakt maar dat vond ze maar niks.
Toen we vanmorgen bij de auto kwamen, zag Keiko haar huisje sprong er meteen in en is gaan slapen tot we stopte, Rontu heeft trouwens ook heel reis geslapen hoor.

De reis had een omweg van twee uur, want wij (Remko en ik) wilde in Korbach (Duitsland) zovast zeil uitzoeken voor ons huisje daar en aangezien we nu in de buurt (ruim gezien dan) kwamen hadden we de omweg gepland.
We hebben dan ook een gezellig stukje zeil uitgezocht, zodat het huisje er gelijk een stuk anders uit gaat zien en als het goed is wordt dat drie juni gelegd.

Verder hebben we toen nog wat gegeten bij Udo en Monica, die stonden trouwens raar te kijken hoor, ze wisten namelijk niet dat wij langs zouden komen en ineens waren wij daar.
Na een uurtje of twee bij hun te hebben doorgebracht en dus ook uitgerust te hebben zijn we weer met z’n ale in de auto gestapt en hebben de reis naar huis voort gezet.
Nog even langs opa en oma om te eten en toen naar ons eigen huis.

En nu naar bed, want de dag was wel erg lang zo.
Tot morgen, dan worden de foto’s van onze vakantie bij de juiste dagen gezet, terug kijken dus.

3 gedachten over “Een erg lange dag.

  1. Fijn dat jullie weer terug zijn holland. Zo als we gelezen hebben hebben jullie een fijn p**p vakantie gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.